barnskådespelare

Färglärningslektioner skräddarsydda för barn

Oberon Academy välkomnar barn som gillar att uppträda och som inte har några problem med att stå i centrum för uppmärksamheten till sina helgkurser. De välkomnar också ansökningar från barn som har svårt att passa in men som vill få mer självförtroende. Oavsett vilket läger du väljer för att stärka ditt barns färdigheter kan du få nyttig kunskap på Oberon Academy!

Kalla: https://designworkshop.hu/szinitanoda-gyermekekre-szabva/

Komplex kunskap baserad på handling

Genom att utveckla de kompetenser som är nödvändiga för skådespeleri får ditt barn nyttiga kunskaper som kommer att vara till stor nytta senare, även om han eller hon inte väljer skådespeleri som karriär. Oberon Children’s Theatre Academy är en innovativ ny akademi i Budapest som bygger på teman från Europas mest kända teaterskolor. Utbildningen tar naturligtvis hänsyn till barnets känslighet, individuella verbala färdigheter och ålder.

Metoden bygger i huvudsak på barnets förmåga att uttrycka sig genom sina egna känslor och tankar. Dans, tal och musik är särskilt viktiga i utbildningen. Genom koordination och rytmövningar lär sig eleverna att utveckla uppmärksamhet och disciplin.

Ta reda på mer om Oberon Academy!

I slutet av de tre åren av Oberon Academy-utbildning får barnet möjlighet att uppträda på scenen i en storskalig produktion. Varje barn får en fullvärdig roll och chansen att uppträda tillsammans med professionella vuxna skådespelare. Detta gör det möjligt för unga skådespelare att lära sig knep av de stora i branschen. Under dessa tre år kommer barnen att utvecklas enormt och få mycket nyttig kunskap!

På onlineplattformen oberonakademia.net hittar du en mängd användbar information. Varje söndag mellan 10 och 14.00 erbjuder akademin en möjlighet att få en inblick i hur barnen tränas på akademin. Du måste dock registrera dig för att delta i öppet hus, vilket du kan läsa om på oberonakademia.net!

Läs fler intressanta artiklar på svenska, engelska och tyska på designworkshop.hu